Winkelmand

Waarom bij ons bestellen?

In ons familiebedrijf is service vanzelfsprekend. 

Laten we ons aan U voorstellen.

Bijna 10 jaar geleden ging Jolanda’s droom in vervulling en kon er in het pittoreske dorpje Arkel nabij Gorinchem een pand gehuurd worden om een handwerkwinkel te starten.

Een echte authentieke dorpswinkel waar de koffie altijd klaar staat en er tijd is voor een praatje aan de workshop tafels maar natuurlijk ook met ervaren medewerkers die zeer bedreven zijn in de verschillende handwerktechnieken.

Er is gestart met de verkoop van betaalbare garens van Lammy Yarns en het wat duurdere garen van Scheepjes. Ook is een hoek ingeruimd voor het maken van kaarten met vele knipvellen, stickers, papiermaten, papierkleuren e.d. Voor de borduurster is er een grote collectie DMC borduurzijde.

Het pand bleek al snel te klein en in 2018 is er verhuisd naar het huidige pand aan het Raadhuisplein in Arkel. Een grotere overzichtelijkere winkel met nog meer keus.

Helaas sloeg rond de verhuizing ook het noodlot toe. Jolanda werd getroffen door een hersen-infarct en bleek nadien niet meer in staat zelfstandig de winkel te runnen. Moeders die al jaren veel in de winkel te vinden was omdat het zo gezellig is, is steeds vaker in de winkel te vinden als extra ondersteuning van Jolanda.

Jaren hebben we verschillende beurzen gedraaid door het gehele land maar ook dat bleek te veel impact op Jolanda te hebben en daarom is besloten om in 2020 op de Vrije Markt in Wamel een winkel-unit te huren gedraaid door vrijwilligers van de winkel.

Vanaf begin 2021 is ook Sanne (de zus van Jolanda) een vast onderdeel geworden. Zij regelt o.a. de dingen wat betreft de webwinkel, de winkel-unit in Wamel en is een paar dagen in de week in de winkel in Arkel te vinden.

Onze doelstelling is dat er voor ieder project en voor iedere portemonnee een kwalitatief goed product gekocht moet kunnen worden.

Service is een van onze speerpunten.
Dit uit zich door in het actief meedenken met de klant en in mogelijkheden te denken en niet in problemen. Bij problemen met een patroon kijken we met U mee en komen we samen tot een oplossing. Ook anderstalige patronen willen we met goedkeuren van de ontwerpster voor U vertalen. Tevens bieden we de mogelijkheid om met een selectie van ons garen bij U thuis een wolparty te geven.

Graag zien we U eens bij ons in de winkel in Arkel of in onze winkel-unit in Wamel.

Ons team @ handwerkhoek
Onze winkel is gelegen in het pittoreske dorpje Arkel nabij Gorinchem
Borduur muur
Verzending

Gratis verzending vanaf €50,-

Niet goed geld terug

14 dagen bedenktijd

Standaard garantie

Altijd 2 jaar

100% Veilig betalen

iDEAL / PayPal / Creditcard